Lanttikirkko

Lanttikirkko Keravan kirkko

Tule tutustumaan Pienimmän lantin yhteisöön, joka on maailmanlaajuinen ekumeeninen naisten rukousliike. Lanttikirkko toteutetaan yhdessä Keski-Uudenmaan NNKY:n kanssa. Lanttikirkossa siunataan vuoden aikana kootut ’pienimmät lantit’, Suomessa viisisenttiset. Eri puolilla maailmaa kootuilla rahoilla tuetaan naisten projekteja

Lanttikirkko järjestetään perjantaina 1.3. klo 18.30 kirkon alasalissa.

Pienimmän lantin yhteisö

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs
Virkavapaalla

Keravan seurakuntakeskus

Ikkuna lähetyksen maailmaan

Uutisia Credo-työstä. Huom! Tällä kertaa kokoonnumme seurakuntakeskuksen salissa rippikoulusalin sijaan.

Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmä

Käsityöryhmän tuotto kohdistuu naisten lukutaitotyöhön Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta. Avoin kaikille! Kokoontumiset seurakuntakeskuksen rippikoulusalissa, kolmannessa kerroksessa.

Suomen Lähetysseuran työ Israelissa ja muualla Lähi-idässä

Kautensa päättäneet nimikkolähetit Sari ja Vesa Lehtelä vierailevat ja kertovat Suomen Lähetysseuran työstä Israelissa ja muualla Lähi-idässä. Keravan seurakunta tukee Felm-keskuksen työtä Jerusalemissa. Tule kuulemaan miten työ vaikuttaa paikallisiin ihmisiin!