Lanttikirkko

Lanttikirkko Keravan kirkko

Pienimmän lantin yhteisön tilaisuudessa siunataan vuoden aikana kerätyt kolikot. Pienimmän lantin yhteisö (eng. Fellowship of the Least Coin) on maailmanlaajuinen ekumeeninen naisten rukousliike rauhan, oikeudenmukaisuuden ja sovituksen puolesta.

Lanttikirkko perjantaina 1.3. klo 18.30 kirkon alasalissa. Tervetuloa!

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Ikkuna lähetyksen maailmaan

Kokoontumisessa tutustutaan lähetystyön ajankohtaisiin teemoihin seurakuntakeskuksen rippikoulusalissa, kolmannessa kerroksessa.

Lähetyksen käsityöryhmä

Käsityöryhmän tuotto kohdistuu naisten lukutaitotyöhön Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta. Avoin kaikille! Kokoontumiset seurakuntakeskuksen rippikoulusalissa, kolmannessa kerroksessa.

Sarigim King's Kids Jerusalemin vastuutiimin vierailu

Tervetuloa kuulemaan Israelin lapsi- ja nuorisotyöstä ja nauttimaan Sarigim King's Kids Jerusalemin nuorten laulusta ja tanssista!