Parempaan yhteyteen -parisuhdekurssi

Parempaan yhteyteen -parisuhdekurssi

Kirkonkulma, Kirkkotie 1

Ilmoittautuminen 22.2. mennessä Pauliina Nurminen, p. 050 577 4450, pauliina.nurminen@evl.fi.

Matalan kynnyksen parisuhdekurssilla pysähdytään hetkeksi kumppanin rinnalle kuulostelemaan, mitä meille kuuluu ja miten voimme vaalia parempaa yhteyttä arjessa, joka on usein kauppalistojen, harrastuskuljetusten ja kadonneiden hanskojen täyttämää. Ohjaajina ovat Marja Vepsä-Taipale ja Marko Taipale.

Kurssin hinta on 40 € / pari, johon sisältyy lounas lapsille ja aikuisille, lastenhoito, kahvit ja välipala lapsille.

pappi, seurakunnan perhetyöntekijä
Pl 134

Facebook-sivu: Keravan seurakunnan varhaiskasvatus, Instagram:keravan_srk, twitter: @Keravansrk, @MkelSini

Olen kasvatuksen pappi, jota kiinnostaa elämä ja ihmiset.
Nautinlaulamisesta yksin ja yhdessä sekä juoksen nastoilla tai ilman.

Kalevan seurakuntatalo

Gospel-lattarit

Gospel-lattarit on kaikenikäisille naisille tarkoitettu ryhmä, jossa tanssitaan lattaritansseja ilman paria gospelin tahdissa. Ei edellytä aiempaa tanssin harrastamista. Hinta 4 € /kerta, varaathan tasarahan. Ei ilmoittautumista. Ryhmää ohjaa Merja Rantala.

Sompion koulun palloiluhalli, Aleksis Kiven tie 18

Perhesähly

Perhesähly klo 16–17 Sompion koulun palloiluhallissa. Perheen yhteinen sählyvuoro yhteistyössä Keravan NMKY:n kanssa. Omat mailat ja suojalasit mukaan.

Savion seurakuntatalo

Savion avoin kahvila

Savion avoin kahvila on kohtaamispaikka alueen asukkaille. Keskustelua, kuulumisia, kahvittelua ja hartaushetki. Mukana diakoniatyöntekijä Hanna Nikama, p. 0400 378 012.