Lauluilta

Lauluilta Keravan kirkko

Keravan kirkossa (Papintie 2) järjestetään vuoden 2019 Yhteisvastuukeräyksen hyväksi lauluilta Pettävällä jäällä – lauluja rakkaudesta ja kaipauksesta sunnuntaina 3.3. kello 17.

Lauluja tulkitsevat Jukka Pohjolan-Pirhonen (laulu ja kitara), Lotta Pettinen-Diaby (koskettimet, perkussiot ja laulu) sekä Esa Hakala (kitara). Ohjelmistoon kuuluu myös yhteislauluja. Kolehti kerätään Yhteisvastuun hyväksi.

Tämän vuoden Yhteisvastuukeräys tukee lasten ja nuorten koulutusta niin Suomessa kuin maailman katastrofialueilla. Kerätyillä varoilla avustetaan suomalaisten vähävaraisten lasten ja nuorten opiskelua muun muassa maksullisten opiskeluvälineiden hankinnassa. Ulkomailla autetaan katastrofien ja konfliktien aiheuttamissa hätätilanteissa pahiten kärsineitä ihmisiä ja erityisesti nuoria.

pappi

Papin perustehtävän ohella olen diakoniapappi, Yhteisvastuukeräyksen keräyspäällikkö ja ohjaan hiljaisuuden retriittejä.

Laulan ja soitan kitaraa. Olen syntyperäinen keravalainen.

Koraalikuoron harjoitukset

Koraalikuoro on aikuisiän sekakuoro, joka harjoittelee kanttori Heli Kaasalaisen johdolla. Tule mukaan! Ei ilmoittautumista.

Koraalikuoron harjoitukset

Peruttu: Laula kanssani

Tämä Laula kanssani -yhteislauluilta on peruttu ja siirretty järjestettäväksi 24.4. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa!