Omaishoitajien ryhmä

Omaishoitajien ryhmä Keravan seurakuntakeskus

Vertaistukiryhmä omaistaan tai läheistään hoitaville

Ryhmä on sinulle, joka huolehdit läheisesi hyvinvoinnista kotona tai laitoksessa, koko- tai osa-aikaisesti.

Yhdessä samankaltaisessa tilenteessa olevien kanssa voit keksustella omaishoidon herättämistä ajatuksista, tunteisra ja käytännön ongelmista.

Voit tulla ilman etukäteisilmoittautumista tai sitoutumista jokakertaiseen läsnäoloon.

Lisätiedot:

Johtava diakoniatyöntekijä Mirva Nyman

mirva.nyman@evl.fi

johtava diakoniatyöntekijä

Kamalat äidit -vertaistukiryhmä

Hei murrosikäisen äiti! Painaako kouluvuosi sinua? Muuttiko kotiisi teini yhdessä yössä? Paukkuuko ovet ja keskusteluyhteys on hukassa? Tule hengähtämään Kamalat äidit -vertaistukiryhmään, jossa tärkeänä pidetään nuoren ymmärtämisen lisäksi myös aikuisen, juuri sinun, jaksamistasi.

Omaishoitajien ryhmä

Vertaistukiryhmä omaistaan tai läheistään hoitaville