Kirkon Ulkomaanavun työ Keniassa

Kirkon Ulkomaanavun työ Keniassa Katupappila

Yhteisvastuuvaroin tuetaan koulunkäyntiä ja edistetään rauhaa kaikkein köyhimmillä ja syrjäisimmillä seuduilla. Aiheesta kertoo Keniassa yhteyshenkilömatkalla ollut Helsingin Mikaelin seurakunnan kansainvälisen- ja lähetystyön aikuiskasvatussihteeri Sari Viljakainen.

Torstaina 7.3. klo 10.30 Katupappilassa.

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs
Virkavapaalla

Keravan seurakuntakeskus

Ikkuna lähetyksen maailmaan

Uutisia Credo-työstä. Huom! Tällä kertaa kokoonnumme seurakuntakeskuksen salissa rippikoulusalin sijaan.

Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmä

Käsityöryhmän tuotto kohdistuu naisten lukutaitotyöhön Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta. Avoin kaikille! Kokoontumiset seurakuntakeskuksen rippikoulusalissa, kolmannessa kerroksessa.

Suomen Lähetysseuran työ Israelissa ja muualla Lähi-idässä

Kautensa päättäneet nimikkolähetit Sari ja Vesa Lehtelä vierailevat ja kertovat Suomen Lähetysseuran työstä Israelissa ja muualla Lähi-idässä. Keravan seurakunta tukee Felm-keskuksen työtä Jerusalemissa. Tule kuulemaan miten työ vaikuttaa paikallisiin ihmisiin!