Kirkon Ulkomaanavun työ Keniassa

Kirkon Ulkomaanavun työ Keniassa Katupappila

Yhteisvastuuvaroin tuetaan koulunkäyntiä ja edistetään rauhaa kaikkein köyhimmillä ja syrjäisimmillä seuduilla. Aiheesta kertoo Keniassa yhteyshenkilömatkalla ollut Helsingin Mikaelin seurakunnan kansainvälisen- ja lähetystyön aikuiskasvatussihteeri Sari Viljakainen.

Torstaina 7.3. klo 10.30 Katupappilassa.

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Ikkuna lähetyksen maailmaan

Kokoontumisessa tutustutaan lähetystyön ajankohtaisiin teemoihin seurakuntakeskuksen rippikoulusalissa, kolmannessa kerroksessa.

Lähetyksen käsityöryhmä

Käsityöryhmän tuotto kohdistuu naisten lukutaitotyöhön Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta. Avoin kaikille! Kokoontumiset seurakuntakeskuksen rippikoulusalissa, kolmannessa kerroksessa.

Sarigim King's Kids Jerusalemin vastuutiimin vierailu

Tervetuloa kuulemaan Israelin lapsi- ja nuorisotyöstä ja nauttimaan Sarigim King's Kids Jerusalemin nuorten laulusta ja tanssista!