Kansainvälisen naistenpäivän konsertti

pe 8.3. kello 18.00

Kansainvälisen naistenpäivän konsertti Keravan kirkko

Sukupuolten välinen tasa-arvo sekä naisten työolosuhteet ovat vahvasti esillä Keravan kirkossa perjantaina 8.3. kello 18 järjestettävässä kansainvälisen naistenpäivän konsertissa.

Duo Kaksinaista eli Eija Repo ja Lotta Pettinen-Diaby esittävät laajan kattauksen lauluja, jotka kertovat naisten elämästä sekä naisena olemisesta Suomessa ja muuallakin maailmassa. Lotta Pettinen-Diaby on säveltänyt ja sanoittanut tilaisuutta varten Lasikatto-nimisen laulun, joka kertoo yksinhuoltajaäidin arjesta. Muita lauluntekijänimiä ovat muun muassa Violeta Parra, Nina Simone, Aulikki Oksanen, Veikko Lavi sekä Jan Hammarlund, joka on lauluissaan ottanut kantaa naisten ja seksuaalivähemmistöjen puolesta. Konsertin aikana lauletaan myös muutamia yhteislauluja, ja Lina Viinikainen lausuu runojaan.

Konserttiin on vapaa pääsy. Kolehti kerätään Monika-Naisten tekemälle työlle.

Tervetuloa!


kanttori
PL 134
04201 Kerava

Olen kanttori ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta urkujen soittamisen palo säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.


Instrumenttini ovat urut ja piano. Laulan myös sekä  kutsun laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen ovat työtapojani.


Harrastan uintia, henkistä lainelautailua sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.


Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".

Katso myös

to 28.3. klo 16.00

Keravan kirkko

Koraalikuoron harjoitukset

Koraalikuoro on aikuisiän sekakuoro, joka harjoittelee kanttori Heli Kaasalaisen johdolla. Tule mukaan! Ei ilmoittautumista.
to 4.4. klo 16.00

Keravan kirkko

Koraalikuoron harjoitukset

Koraalikuoro on aikuisiän sekakuoro, joka harjoittelee kanttori Heli Kaasalaisen johdolla. Tule mukaan! Ei ilmoittautumista.
ke 10.4. klo 18.00

Keravan kirkko

Peruttu: Laula kanssani

Tämä Laula kanssani -yhteislauluilta on peruttu ja siirretty järjestettäväksi 24.4. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa!