Messu

Messu Keravan kirkko

1. paastonajan sunnuntain messu Keravan kirkossa klo 10.

Messun aiheena Jeesus, kiusausten voittaja.

Messun toteuttavat liturgi Petri Kauhanen, avustava pappi Jukka Pohjolan-Pirhonen, kanttori Heli Kaasalainen, ehtoollisavustajat Anni Rusi ja Eino Riihinen sekä Samuli Koivurannan kirkkoväärtiryhmä.

Messun ja kirkkokahvien jälkeen Helsingin Pipliaseuran vuosikokous kirkon alasalissa. Kahvien aikana kerrotaan Pipliaseuran ajankohtaisista asioista.

Kolehti: Espoon hiippakunnan seurakuntien työntekijöiden kansainvälisen vaihdon edistämiseen etenkin Espoon hiippakunnan ystävyyshiippakuntien (Skotlannin episkopaalisen kirkon Edinburghin hiippakunta; Namibian evankelisluterilaisen kirkon läntinen hiippakunta) kanssa.

pappi

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

pappi

Papin perustehtävän ohella olen diakoniapappi, Yhteisvastuukeräyksen keräyspäällikkö ja ohjaan hiljaisuuden retriittejä.

Laulan ja soitan kitaraa. Olen syntyperäinen keravalainen.

Torstain viikkomessu

Viikkomessu joka torstai klo 19 kirkossa.

Messu

Marian ilmestyspäivän messu Keravan kirkossa klo 10, messun jälkeen kirkkokahvit kirkon alasalissa.

Tiistain viikkomessu

Paaston aikana 12.3.–16.4. tiistain viikkomessu klo 19 arkiretriitin takia.