Sylikkäin-parisuhdekurssi

pe 15.3. kello 18.00 - su 17.3.

Sylikkäin-parisuhdekurssi

Leiriniemi, Kalarannantie 3, Ohkola

Kurssin tavoitteena on huomata kuinka rikkaasta ja monipuolisesta voimasta seksuaalisuudessa on kyse. Kurssi sisältää alustuksia, yksilö- ja paritehtäviä sekä keskusteluja oman puolison kanssa. Ohjaajina ovat Minka ja Jarkko Hauta-aho.

Kurssin hinta on 200 € / pari Järvenpään seurakunnan jäseniltä, muilta 268 € / pari. Hinta sisältää täysihoidon. Ei sovellu akuutissa kriisissä oleville pareille. Lapsia ei voi ottaa mukaan.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Pauliina Nurminen, p. 050 577 4450, pauliina.nurminen@evl.fi.

pappi, seurakunnan perhetyöntekijä
Pl 134

Facebook-sivu: Keravan seurakunnan varhaiskasvatus, Instagram:keravan_srk, twitter: @Keravansrk, @MkelSini

Olen kasvatuksen pappi, jota kiinnostaa elämä ja ihmiset.
Nautinlaulamisesta yksin ja yhdessä sekä juoksen nastoilla tai ilman.

Savion seurakuntatalo

Kesäkahvila

Tervetuloa kaikenikäiset lapset ja aikuiset vauvasta vaariin ja muksusta mummoon!
ma 3.6.2019 klo 12.00 - to 6.6.2019 klo 23.59

Lomakoti Ilonpisara, Hatunniementie 41, 13600 Hämeenlinna

Hoivaleiri

Keravan seurakunta järjestää joka toinen vuosi hoivaleirin huonokuntoisille ja liikuntarajoitteisille vanhuksille tai omaishoitajapareille. Nyt on aika ilmoittautua kesäkuun alussa upeissa maisemissa Vanajaveden rannalla Lomakoti Ilonpisarassa pidettävälle leirille.