Sylikkäin-parisuhdekurssi

pe 15.3. kello 18.00 - su 17.3.

Sylikkäin-parisuhdekurssi

Leiriniemi, Kalarannantie 3, Ohkola

Kurssin tavoitteena on huomata kuinka rikkaasta ja monipuolisesta voimasta seksuaalisuudessa on kyse. Kurssi sisältää alustuksia, yksilö- ja paritehtäviä sekä keskusteluja oman puolison kanssa. Ohjaajina ovat Minka ja Jarkko Hauta-aho.

Kurssin hinta on 200 € / pari Järvenpään seurakunnan jäseniltä, muilta 268 € / pari. Hinta sisältää täysihoidon. Ei sovellu akuutissa kriisissä oleville pareille. Lapsia ei voi ottaa mukaan.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Pauliina Nurminen, p. 050 577 4450, pauliina.nurminen@evl.fi.

pappi, seurakunnan perhetyöntekijä
Pl 134

Facebook-sivu: Keravan seurakunnan varhaiskasvatus, Instagram:keravan_srk, twitter: @Keravansrk, @MkelSini

Olen kasvatuksen pappi, jota kiinnostaa elämä ja ihmiset.
Nautinlaulamisesta yksin ja yhdessä sekä juoksen nastoilla tai ilman.

Keravan seurakuntakeskus

Israel-illat

Israel-illoissa ajankohtaista asiaa Raamatusta ja Israelista. Vierailevia puhujia, musiikkia ja rukousta Israelin puolesta.

Kalevan seurakuntatalo

Gospel-lattarit

Gospel-lattarit on kaikenikäisille naisille tarkoitettu ryhmä, jossa tanssitaan lattaritansseja ilman paria gospelin tahdissa. Ei edellytä aiempaa tanssin harrastamista. Hinta 4 € /kerta, varaathan tasarahan. Ei ilmoittautumista. Ryhmää ohjaa Merja Rantala.

Sompion koulun palloiluhalli, Aleksis Kiven tie 18

Perhesähly

Perhesähly klo 16–17 Sompion koulun palloiluhallissa. Perheen yhteinen sählyvuoro yhteistyössä Keravan NMKY:n kanssa. Omat mailat ja suojalasit mukaan.