ISKE 2-leiri Päiväkummussa

pe 22.3. kello 17.00 - su 24.3. kello 15.30

Päiväkummun kurssikeskus, Orivesi

Uusien ja vanhojen isosten koulutusleiri 22.-24.3

Kevään isoskoulutusleirin aika on tullut. Uudet ja vanhat isoset kutsutaan taas kouluttautumaan Oriveden Päiväkumpuun viikonlopuksi 22.-24.3. Luvassa leirielämän haasteiden pohdintaa, iltaohjelman tekoa ja muuta taitojen syventämistä yhdessä tehden ja kokien.

Ilmoittautuminen aukeaa 18.2.

Leirin hinta 30€. Peruutukset ajoissa Elinalle. Varaudu esittämään lääkärintodistus sairastapauksissa. Mikäli jätät vain tulematta bussille, perimme leirimaksun silti.

Lisätietoja leiristä saa kysymällä!

Lisätietoa Päiväkummusta: https://felm.suomenlahetysseura.fi/osallistu/paivakumpu/

erityisnuorisotyönohjaaja

Palveluoperaatio Saapas, tukipari, koulutyö

Teen töitä pääsääntöisesti rippikouluikäisten ja sitä vanhempien nuorten kanssa, mutta välillä "vierailen" varhaisnuorten luona sekä perhekerhoissa.  Tykkään siitä, että saan kohdata ja tutustua työssäni kaiken ikäisiin ihmisiin. Työni on myös kovin monipuolista aina näyttelemisestä laskujen maksamiseen.

Wanha Pappila

Pappilan perjantai

Nuorten ilta Wanhassa Pappilassa. Illan ohjelmassa pelailua, yhdessäoloa, Raamatun tutkailua ja pientä purtavaa. Ilta päättyy hartauteen ja noin kerran kuussa iltakirkkoon.

Wanha Pappila

Pappilan perjantai

Iltakirkko

Nuorille suunnattu lyhyt ja rento iltamessu kerran kuukaudessa.