Messu Keravan kirkko

Marian ilmestyspäivän messu Keravan kirkossa klo 10, messun jälkeen kirkkokahvit kirkon alasalissa.

Herran palvelijatar

Marian ilmestyspäivän messu kirkossa klo 10.

Liturgina Kristiina Nyman, avustava pappi Jukka Pohjolan-Pirhonen,  liturginen diakoni Katri Ahonen, kanttori Heli Kaasalainen, ehtoollisavustaja Tuula Peura sekä Pirkko Laihon kirkkoväärtiryhmä. Mukana koraalikuoro joht. Heli Kaasalainen.

Kolehti: Herättäjä-Yhdistyksen kansainväliseen työhön käytettäväksi Senegalissa kirkon rakentamiseen Fatickissa ja syrjäytymisvaarassa olevien ihmisryhmien voimauttamiseen.

Lisäksi viikkomessu joka tiistai klo 18 ja torstai klo 19 kirkossa. Paaston aikana 12.3.–16.4. myös tiistain viikkomessu klo 19 arkiretriitin takia.

pappi

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

04201 Kerava

Kappalainen, yhteiskunnallinen työ

pappi

Papin perustehtävän ohella olen diakoniapappi, Yhteisvastuukeräyksen keräyspäällikkö ja ohjaan hiljaisuuden retriittejä.

Laulan ja soitan kitaraa. Olen syntyperäinen keravalainen.

Torstain viikkomessu

Viikkomessu joka torstai klo 19 kirkossa.

Tiistain viikkomessu

Paaston aikana 12.3.–16.4. tiistain viikkomessu klo 19 arkiretriitin takia.