Senioritiistai

Senioritiistai Keravan seurakuntakeskus

Senioritiistaissa 26.3. kuullaan sairaalateologi, työnohjaaja Tuula Portinin pitämä luento aiheesta Uupumuksesta lepoon.

”Luennon aikana käyn läpi mahdollisia uupumuksen syitä aina persoonaamme liittyvistä syistä ulkoisiin syihin. Esimerkiksi perfektionismi ja informaatiotulva voivat aiheuttaa uupumusta. Ensimmäinen näistä on persoonalähtöistä, kun taas jälkimmäinen ulkoisista syistä johtuvaa”, Tuula Portin kertoo.

Luennoilla käydään läpi myös sitä, mitkä ovat merkkejä omien voimiensa yli elämisestä ja mistä löytää apua.

Kaikille avoin ja maksuton Senioritiistai aloitetaan lounaalla (7 euroa) ja seurakunnan tarjoamilla pullakahveilla kello 12 Keravan seurakuntakeskuksessa (Papintie 6). Tuula Portinin luento alkaa noin kello 13.15 heti Keravan musiikkiopiston opiskelijoiden musiikkihetken jälkeen.

Tuula Portin on 53-vuotias kolmen lapsen äiti ja yhden lapsen isoäiti. Ammatiltaan hän on sairaalateologi. Päivätyön ohella Tuula Portin on vieraillut puhujana seurakuntien tilaisuuksissa.

Kuva: Fabian Björk

diakoninen vanhustyö, kehitysvammatyö

Savion seurakuntatalo

Savion avoin kahvila

Savion avoin kahvila on kohtaamispaikka alueen asukkaille. Keskustelua, kuulumisia, kahvittelua ja hartaushetki. Mukana diakoniatyöntekijä Hanna Nikama, p. 0400 378 012.

Savion seurakuntatalo

Arjen ruokaa -yhteisöruokailu

Arjen ruokaa -yhteisöruokailu. Lounaan hinta 2 € (lounas, leipä ja kahvi tai tee), 4–12-vuotiaat eurolla ja alle 4-vuotiaat ilmaiseksi. Keskiviikkoisin klo 11.30–13 Savion seurakuntatalossa 16.1. alkaen 29.5. asti.