Hyviä uutisia Lähi-idästä

Hyviä uutisia Lähi-idästä Keravan kirkko

Onko Lähi-idässä toivoa? Kautensa päättäneet nimikkolähetit Sari ja Vesa Lehtelä vierailevat ja kertovat Suomen Lähetysseuran työstä Israelissa ja muualla Lähi-idässä. Keravan seurakunta tukee Felm-keskuksen työtä Jerusalemissa. Tule kuulemaan miten työ vaikuttaa paikallisiin ihmisiin!

Sunnuntaina 31.3. kirkkokahvilla messun jälkeen noin kello 11.30.

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs
Virkavapaalla

Keravan seurakuntakeskus

Nimikkolähettiperheen terveiset Itä-Siperiasta lähetyslounaalla

Tervetuloa messuun su 5.5. ja sen jälkeen seurakuntakeskukseen lounaalle n. klo 11:30 (vapaaehtoinen maksu Aitamäkien työn tukemiseen). Lounaan yhteydessä nimikkolähettimme Mari ja Markus Aitamäki kertovat työstään Novosibirskissa, Venäjällä, jossa he tekevät seurakuntatyötä Inkerin kirkon palveluksessa.

Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmä

Käsityöryhmän tuotto kohdistuu naisten lukutaitotyöhön Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta. Avoin kaikille! Kokoontumiset seurakuntakeskuksen rippikoulusalissa, kolmannessa kerroksessa.