Messu

Messu Keravan kirkko

Joka sunnuntai klo 10 kirkossa. Messun jälkeen yhteiset kirkkokahvit, joissa on tällä kertaa tarjolla vuoden 2019 rippikoulunsa käyvien tekemiä leipomuksia.

Messun toteuttavat liturgi Markus Tirranen, avustava pappi Samuli Koivuranta, kanttori Janne Kaksonen, ehtoollisavustajat Viljami Heiskanen ja Arja Roikonen sekä kirkkoväärtit. Messun jälkeen kirkkokahveilla (noin klo 11.30) kirkon alasalissa kautensa päättäneet Keravan seurakunnan nimikkolähetit Sari ja Vesa Lehtelä kertovat Suomen Lähetysseuran työstä Israelissa. Tervetuloa messuun ja kirkkokahveille!

pappi

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

Messu

Messun toteuttavat liturgi Chris Montgomery, avustava pappi Asta Koponen, kanttori Heli Kaasalainen ja ehtoollisavustajat Anja Hänninen sekä Veikko Autio. Kirkkokahvit ja kaatuneiden muistopäivän juhla seurakuntakeskuksessa.

Tiistain viikkomessu

Viikkomessut joka tiistai klo 18 ja torstai klo 19 kirkossa.

Torstain viikkomessu

Viikkomessu joka torstai klo 19 kirkossa.