Messu

Messu Keravan kirkko

Joka sunnuntai klo 10 kirkossa. Messun jälkeen yhteiset kirkkokahvit, joissa on tällä kertaa tarjolla vuoden 2019 rippikoulunsa käyvien tekemiä leipomuksia.

Messun toteuttavat liturgi Markus Tirranen, avustava pappi Samuli Koivuranta, kanttori Janne Kaksonen, ehtoollisavustajat Viljami Heiskanen ja Arja Roikonen sekä kirkkoväärtit. Messun jälkeen kirkkokahveilla (noin klo 11.30) kirkon alasalissa kautensa päättäneet Keravan seurakunnan nimikkolähetit Sari ja Vesa Lehtelä kertovat Suomen Lähetysseuran työstä Israelissa. Tervetuloa messuun ja kirkkokahveille!

pappi

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

Messu

Marian ilmestyspäivän messu Keravan kirkossa klo 10, messun jälkeen kirkkokahvit kirkon alasalissa.

Tiistain viikkomessu

Paaston aikana 12.3.–16.4. tiistain viikkomessu klo 19 arkiretriitin takia.

Torstain viikkomessu

Viikkomessu joka torstai klo 19 kirkossa.