Suomen Lähetysseuran työ Israelissa ja muualla Lähi-idässä

Suomen Lähetysseuran työ Israelissa ja muualla Lähi-idässä Keravan kirkko

Kautensa päättäneet nimikkolähetit Sari ja Vesa Lehtelä vierailevat ja kertovat Suomen Lähetysseuran työstä Israelissa ja muualla Lähi-idässä. Keravan seurakunta tukee Felm-keskuksen työtä Jerusalemissa. Tule kuulemaan miten työ vaikuttaa paikallisiin ihmisiin!

Sunnuntaina 31.3. kirkkokahvilla messun jälkeen noin kello 11.30.

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Ikkuna lähetyksen maailmaan

Kokoontumisessa tutustutaan lähetystyön ajankohtaisiin teemoihin seurakuntakeskuksen rippikoulusalissa, kolmannessa kerroksessa.

Lähetyksen käsityöryhmä

Käsityöryhmän tuotto kohdistuu naisten lukutaitotyöhön Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta. Avoin kaikille! Kokoontumiset seurakuntakeskuksen rippikoulusalissa, kolmannessa kerroksessa.

Sarigim King's Kids Jerusalemin vastuutiimin vierailu

Tervetuloa kuulemaan Israelin lapsi- ja nuorisotyöstä ja nauttimaan Sarigim King's Kids Jerusalemin nuorten laulusta ja tanssista!