Wanhan Pappilan kerho kehitysvammaisille

Wanhan Pappilan kerho kehitysvammaisille Wanha Pappila

Kehitysvammaisten kerho

Wanhan Pappilan kerho on Järvenpään, Keravan ja Tuusulan seurakuntien yhteinen kerho kehitysvammaisille. Illan aikana hiljennymme hartauteen ja nautimme yhdessä mukavasta tekemisestä. Kerhon lopuksi on tarjolla mehua ja keksiä.

Huom.! Wanhan Pappilan kerhon käytännöt ovat muuttuneet syksyllä 2018. Kerhoon ilmoittaudutaan ennakkoon ja ilmoittautuminen koskee yhtä kautta eli syksyä tai kevättä. Ilmoittauduthan oman alueesi työntekijälle, Keravalla Nea Kivistölle (p. 0400 378 014). Ilmoittautuminen ei velvoita olemaan paikalla joka kerta eikä poissaoloista tarvitse ilmoittaa.

Mukana kerhossa ovat diakoniatyöntekijät Nea Kivistö (Keravan seurakunta), Tiina Penttilä (Tuusulan seurakunta) ja Heli Bergholm (Järvenpään seurakunta) sekä vapaaehtoiset ohjaajat. Olethan rohkeasti yhteydessä, jos sinulla on kysyttävää!

diakoninen vanhustyö, kehitysvammatyö