Torstain viikkomessu

Torstain viikkomessu Keravan kirkko

Viikkomessu joka torstai klo 19 kirkossa.

Kevään aikana 24.1. alkaen Keravan seurakunnan rippikouluryhmät toteuttavat torstain viikkomessun yhdessä papin ja kanttorin kanssa. Nuoret valmistelevat musiikin, raamatunluvun, esirukouksen ja toimivat suntioina. Torstain viikkomessujen aiheet löytyvät katekismuksesta, jonka lukuja käydään kevään mittaan läpi.

Saamme siis kevään mittaan viettää erilaisia ja eläväisiä viikkomessuja torstaisin. Rauhallisempaa tunnelmaa löytyy tiistain klo18 viikkomessusta.

Tervetuloa!

pappi

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

Torstain viikkomessu

Viikkomessu joka torstai klo 19 kirkossa.

Jazz-messu

Kerava Jazzien perinteinen jazz-messu kanttori Janne Kaksosen ja bändin tahtiin.

Tiistain viikkomessu

Viikkomessut joka tiistai klo 18 ja torstai klo 19 kirkossa.