Torstain viikkomessu

Torstain viikkomessu Keravan kirkko

Viikkomessu joka torstai klo 19 kirkossa.

Kevään aikana 24.1. alkaen Keravan seurakunnan rippikouluryhmät toteuttavat torstain viikkomessun yhdessä papin ja kanttorin kanssa. Nuoret valmistelevat musiikin, raamatunluvun, esirukouksen ja toimivat suntioina. Torstain viikkomessujen aiheet löytyvät katekismuksesta, jonka lukuja käydään kevään mittaan läpi.

Saamme siis kevään mittaan viettää erilaisia ja eläväisiä viikkomessuja torstaisin. Rauhallisempaa tunnelmaa löytyy tiistain klo18 viikkomessusta.

Tervetuloa!

pappi

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

Tiistain viikkomessu

Paaston aikana 12.3.–16.4. tiistain viikkomessu klo 19 arkiretriitin takia.

Keskipäivän rukoushetki

Urkumusiikkia, hiljentymistä, virsiä joka keskiviikko klo 12 kirkossa.

Keravan seurakuntakeskus

Askeleita hengellisellä polulla -illat

Yhteinen matka kohti pääsiäisen iloa! Illoissa alustus, keskustelua ja iltarukous. Viitenä keskiviikkona klo 18–19.30 seurakuntakeskuksen salissa.