J. S. Bachin Passiomusiikkia-konsertti

J. S. Bachin Passiomusiikkia-konsertti Keravan kirkko

Tule kuulemaan passiomusiikkia! Pääsiäisaikaan kuullaan J. S. Bachin passiomusiikkia kahdessakin eri konsertissa; ensin palmusunnuntaina 14.4. kello 18 Keravan kirkossa ja myöhemmin pitkäperjantaina 19.4. kello 18 Tuusulan kirkossa.

Passiomusiikkia esitetään vaihtelevasti toteutettuna jousikvartetin, solistien, huilun, urkujen sekä Oremus- ja Sonores -kuorojen esittämänä. Pääsiäisen sanomaa eletään musiikin kautta ja kuljetaan kohti pääsiäisen iloa.

Konsertteihin on vapaa pääsy, ohjelma maksaa 10 euroa.

Mukana kamarikuorot Oremus ja Sonores, Kohti Quartet, Elina Rantamäki; sopraano, Eero Hartikainen; tenori ja Janne Kaksonen; basso.

Tervetuloa!

Laula kanssani

Laula kanssani -yhteislauluillassa lauletaan tällä kertaa toivevirsiä.

Koraalikuoron harjoitukset

Koraalikuoro on aikuisiän sekakuoro, joka harjoittelee kanttori Heli Kaasalaisen johdolla. Tule mukaan! Ei ilmoittautumista.

Koraalikuoron harjoitukset