Palmusunnuntain messu

Palmusunnuntain messu Keravan kirkko

Palmusunnuntain messu Keravan kirkossa su 14.4. klo 10

Kunnian kuninkaan alennustie

Palmusunnuntain messussa liturgina Jukka Pohjolan-Pirhonen, avustava pappi Sini Mäkelä, liturginen diakoni Eija Pääkkönen, kanttori Eija Repo, ehtoollisavustaja Tarja Liljendahl sekä Irmeli Kokkosen kirkkoväärtiryhmä.

Kolehti: Syrjäytetyssä asemassa olevien hyväksi tehtävään työhön Suomen Lähetysseuran kautta.

Kirkkokahveilla kirkon alasalissa käsityöryhmän pääsiäisaiheiset myyjäiset, joiden tuotto käytetään naisten lukutaitotyön tukemiseen Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta.

pappi

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja

Päivä- ja perhekerhot, muskarit, Toukkapiiri

Olen kanttori ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta urkujen soittamisen palo säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Instrumenttini ovat urut ja piano. Laulan myös sekä  kutsun laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen ovat työtapojani.

Harrastan uintia, henkistä lainelautailua sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".

pappi

Papin perustehtävän ohella olen diakoniapappi, Yhteisvastuukeräyksen keräyspäällikkö ja ohjaan hiljaisuuden retriittejä.

Laulan ja soitan kitaraa. Olen syntyperäinen keravalainen.

pappi, seurakunnan perhetyöntekijä
Pl 134

Facebook-sivu: Keravan seurakunnan varhaiskasvatus, Instagram:keravan_srk, twitter: @Keravansrk, @MkelSini

Olen kasvatuksen pappi, jota kiinnostaa elämä ja ihmiset.
Nautinlaulamisesta yksin ja yhdessä sekä juoksen nastoilla tai ilman.

Tiistain viikkomessu

Viikkomessut joka tiistai klo 18 ja torstai klo 19 kirkossa.

Torstain viikkomessu

Viikkomessu joka torstai klo 19 kirkossa.

Jazz-messu

Kerava Jazzien perinteinen jazz-messu kanttori Janne Kaksosen ja bändin tahtiin.