Palmusunnuntain messu

Palmusunnuntain messu Keravan kirkko

Kirkkokahveilla kirkon alasalissa käsityöryhmän pääsiäisaiheiset myyjäiset, joiden tuotto käytetään naisten lukutaitotyön tukemiseen Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta.

Kunnian kuninkaan alennustie

Palmusunnuntain messussa liturgina Jukka Pohjolan-Pirhonen, avustava pappi Sini Mäkelä, liturginen diakoni Eija Pääkkönen, kanttori Eija Repo, ehtoollisavustaja Tarja Liljendahl sekä Irmeli Kokkosen kirkkoväärtiryhmä.

Kolehti: Syrjäytetyssä asemassa olevien hyväksi tehtävään työhön Suomen Lähetysseuran kautta.

Käsityöryhmän palmusunnuntain myyjäiset kirkon alasalissa messun jälkeen

pappi

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja

Päivä- ja perhekerhot, muskarit, Toukkapiiri

Olen kanttori ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta urkujen soittamisen palo säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Instrumenttini ovat urut ja piano. Laulan myös sekä  kutsun laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen ovat työtapojani.

Harrastan uintia, henkistä lainelautailua sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".

pappi

Papin perustehtävän ohella olen diakoniapappi, Yhteisvastuukeräyksen keräyspäällikkö ja ohjaan hiljaisuuden retriittejä.

Laulan ja soitan kitaraa. Olen syntyperäinen keravalainen.

pappi, seurakunnan perhetyöntekijä
Pl 134

Facebook-sivu: Keravan seurakunnan varhaiskasvatus, Instagram:keravan_srk, twitter: @Keravansrk, @MkelSini

Olen kasvatuksen pappi, jota kiinnostaa elämä ja ihmiset.
Nautinlaulamisesta yksin ja yhdessä sekä juoksen nastoilla tai ilman.

Messu

Marian ilmestyspäivän messu Keravan kirkossa klo 10, messun jälkeen kirkkokahvit kirkon alasalissa.

Tiistain viikkomessu

Paaston aikana 12.3.–16.4. tiistain viikkomessu klo 19 arkiretriitin takia.

Torstain viikkomessu

Viikkomessu joka torstai klo 19 kirkossa.