Palmusunnuntain myyjäiset

Palmusunnuntain myyjäiset Keravan kirkko

Lähetyksen käsityöryhmä myy pääsiäisaiheisiä käsitöitä sunnuntaina 14.4. kirkkokahvien yhteydessä noin klo 11.30–13.30 kirkon alasalissa.

Myynnissä on mm. pääsiäisruohoa, pääsiäiskoristeita, mökkiviemisiä, patalappuja, villasukkia ja ”miehen korvikkeita” eli apuvälineitä tiukkaan juuttuneiden purkkien avaamiseen sekä muovipussittoman Keravan hengessä kangaskasseja. Myös rippikoululaiset ovat valmistaneet myyjäisiin niin kynttilöitä, koristeltuja tulitikkuaskeja, avaimenperiä kuin kynttilöitäkin.

Tänä vuonna myyjäiset sattuvat vaalisunnuntaille, joten liikkeelle voi lähteä sekä äänestäminen että aurinkoinen myyjäistunnelma mielessä. Mukaan kannattaa varata käteistä, sillä myyjäistuotteita eikä arpalippuja voi ostaa kortilla. Tuotto ohjataan naisten lukutaitotyölle Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta.

Tervetuloa!

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs
Virkavapaalla