Palmusunnuntain myyjäiset

Palmusunnuntain myyjäiset Keravan kirkko

Lähetyksen käsityöryhmä myy pääsiäisaiheisiä käsitöitä. Sunnuntaina 14.4. kirkkokahvien yhteydessä noin klo 11.30 kirkon alasalissa.

Tervetuloa!

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Lähetyksen käsityöryhmä

Käsityöryhmän tuotto kohdistuu naisten lukutaitotyöhön Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta. Avoin kaikille! Kokoontumiset seurakuntakeskuksen rippikoulusalissa, kolmannessa kerroksessa.