Completorium

Completorium Keravan kirkko

Osmo Tolosen sekakuorolle, sopraanosolistille, liturgille ja uruille säveltämä Jeesuksen hautaamisen muistopalvelus. Aari Surakan teksteihin sävelletyt aariat laulaa sopraano Helena Heimola. Kuorona on Lauluyhtye Oodi, uruissa Katri Takala ja liturgina pastori Petri Kauhanen. Teoksen johtaa kanttori Eija Repo.

Vapaa pääsy. Tervetuloa!

Olen kanttori ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta urkujen soittamisen palo säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Instrumenttini ovat urut ja piano. Laulan myös sekä  kutsun laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen ovat työtapojani.

Harrastan uintia, henkistä lainelautailua sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".

Laula kanssani

Laula kanssani -yhteislauluillassa lauletaan tällä kertaa toivevirsiä.

Koraalikuoron harjoitukset

Koraalikuoro on aikuisiän sekakuoro, joka harjoittelee kanttori Heli Kaasalaisen johdolla. Tule mukaan! Ei ilmoittautumista.

Koraalikuoron harjoitukset