Osmo Tolonen Completorium

Osmo Tolonen Completorium Keravan kirkko

Osmo Tolonen Completorium pe 19.4. klo 18 kirkossa. Lauluyhtye Oodi, sopraanosolisti ja urut, johtaa Eija Repo.

Vapaa pääsy. Tervetuloa!

Olen kanttori ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta urkujen soittamisen palo säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Instrumenttini ovat urut ja piano. Laulan myös sekä  kutsun laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen ovat työtapojani.

Harrastan uintia, henkistä lainelautailua sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".

Koraalikuoron harjoitukset

Koraalikuoro on aikuisiän sekakuoro, joka harjoittelee kanttori Heli Kaasalaisen johdolla. Tule mukaan! Ei ilmoittautumista.

Katupappila

Lauluhetki Katupappilassa

Lauluhetki kerran kuussa perjantaisin klo 11 Katupappilassa.

Koraalikuoron harjoitukset