Pääsiäispäivän messu

Pääsiäispäivän messu Keravan kirkko

Pääsiäispäivän messu klo 10 kirkossa.

Kristus on ylösnoussut!

Pääsiäispäivän messussa liturgina on Krista Wedman, avustavana pappina Jukka Pohjolan-Pirhonen, kanttorina Eija Repo sekä Lotta Pettinen-Diaby (kelttihuilu ja percussio), liturgisena diakonina Nea Kivistö. Ehtoollisavustajana Esa Hakala.  Merja Pletin kirkkoväärtiryhmä.

Kolehti: Lukutaitoa naisille Afrikassa –ohjelmaan Saharan eteläpuolisen Afrikan maissa 16 vähemmistökielellä Suomen Pipliaseuran kautta . Ohjelmasta hyötyvät naiset ja koulunkäyntinsä keskeyttäneet tytöt.

Messun jälkeen juhlakahvit kirkon alasalissa.

Tervetuloa!

pappi

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

diakoninen vanhustyö, kehitysvammatyö

pappi

Papin perustehtävän ohella olen diakoniapappi, Yhteisvastuukeräyksen keräyspäällikkö ja ohjaan hiljaisuuden retriittejä.

Laulan ja soitan kitaraa. Olen syntyperäinen keravalainen.

Olen kanttori ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta urkujen soittamisen palo säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Instrumenttini ovat urut ja piano. Laulan myös sekä  kutsun laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen ovat työtapojani.

Harrastan uintia, henkistä lainelautailua sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".

Messu

Marian ilmestyspäivän messu Keravan kirkossa klo 10, messun jälkeen kirkkokahvit kirkon alasalissa.

Tiistain viikkomessu

Paaston aikana 12.3.–16.4. tiistain viikkomessu klo 19 arkiretriitin takia.

Torstain viikkomessu

Viikkomessu joka torstai klo 19 kirkossa.