Kamalat äidit -vertaistukiryhmä

Kamalat äidit -vertaistukiryhmä Keravan seurakuntakeskus

Hei murrosikäisen äiti! Painaako kouluvuosi sinua? Muuttiko kotiisi teini yhdessä yössä? Paukkuuko ovet ja keskusteluyhteys on hukassa? Tule hengähtämään Kamalat äidit -vertaistukiryhmään, jossa tärkeänä pidetään nuoren ymmärtämisen lisäksi myös aikuisen, juuri sinun, jaksamistasi.

Ryhmänohjaajilta, Sini Mäkelältä ja Soili-Sisko Eskolalta, löytyy perhetyön ammattiosaamista ja he ovat murrosikäisten äitejä. Kamalat äidit -vertaisryhmässä käsitellään vanhemmuuteen ja naisen elämään liittyviä teemoja, jaetaan murrosikään liittyvää tietoa sekä kannustetaan äitejä jakamaan ajatuksiaan muiden naisten kanssa.

Ryhmä on suljettu, luottamuksellinen ja maksuton. Ryhmä alkaa ke 17.4. klo18–19.30 Keravan seurakuntakeskuksessa ja
kokoontuu keskiviikkoisin viisi kertaa kevään aikana
(17.4., 24.4., 8.5., 15.5. sekä 22.5.).

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMISET:
sini.makela@evl.fi tai 0400-378 091 (voit jättää soittopyynnön). Tietoja saat myös sivustolta www.kamalataidit.fi

Keravan Kamalat äidit -vertaistukiryhmä toteutetaan yhteistyössä Keravan seurakunnan sekä Keski-Uudenmaan NNKY:n kanssa.

Suomen NNKY-liitto koordinoi ja Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA) tukee Kamalat äidit® -toimintaa.
NNKY on valtakunnallinen ja kansainvälinen tyttöjen ja naisten liike, jossa haluamme erilaisuuden ymmärtämisen kautta rakentaa väkivallatonta ja turvallista maailmaa.
 Lue lisää: www.ywca.fi

pappi, seurakunnan perhetyöntekijä
Pl 134

Facebook-sivu: Keravan seurakunnan varhaiskasvatus, Instagram:keravan_srk, twitter: @Keravansrk, @MkelSini

Olen kasvatuksen pappi, jota kiinnostaa elämä ja ihmiset.
Nautinlaulamisesta yksin ja yhdessä sekä juoksen nastoilla tai ilman.

Keravan seurakuntakeskus

Omaishoitajien vertaistukiryhmä

Ryhmään ovat tervetulleita omaistaan tai läheistään kotona tai laitoksessa hoitavat ja huolehtivat.

Kauppakaaren uusi tila

Vertaistukiryhmä aikuisten kehitysvammaisten omaisille ja läheisille

Avoin vertaistukiryhmä, kokoontumisissa erilaisia teemoja

Keravan seurakuntakeskus