Messu ja partiolaisten kirkkopyhä

Messu ja partiolaisten kirkkopyhä Keravan kirkko

Messun toteuttavat liturgi Kristiina Nyman, avustava pappi Petri Kauhanen, kanttori Heli Kaasalainen, liturginen diakoni Arto Nyman sekä ehtoollisavustajat Emmi Gong, Sini Partanen ja Pekka Väätäinen. Partiolippukunnat Hiiden Hittavaiset ja Kalevan Kipunat toimivat kirkkoväärteinä. Kirkkokahvit alasalissa, nokipannukahvit pihalla.

Päivän raamatuntekstit kertovat siitä, että ylösnoussut Jeesus ilmestyi epäileville opetuslapsilleen ja vakuutti heidät ylösnousemuksestaan. Ilo valtasi opetuslapset, kun he kohtasivat Jeesuksen elävänä.

1. sunnuntai pääsiäisestä vietettävä messu on täynnä ilonaiheita: pääsiäinen tuo valon meidänkin elämäämme, messussa konfirmoidaan kaksi aikuisrippikoululaista, kirkkoväärteinä toimivat eri-ikäiset partiolaiset ja saamme kuulla, miten Suomen Gideonit Gideoniterna i Finland ry toimii evankeliumin leviämisen puolesta. Kolehti kootaan em. yhdistykselle Raamattujen ja Uusien Testamenttien painattamiseksi ja jakamiseksi mm. koululaisille ja sotilaille.

Messun päätteeksi seurakunta onnittelee kanttori Heli Kaasalaista 1.5. alkavan virkasuhteen johdosta. Kukkia ojentamassa kirkkovaltuuston pj.Vaito Niinisalo ja vt.kirkkoherra Markus Tirranen.

Tervetuloa!

pappi

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

Viikkomessu

Viikkomessu kesän ajan joka torstai klo 18 kirkossa.

Konfirmaatiomessu

Nuottakoto 2 -rippikoulun konfirmaatio.

Messu

Messun toteuttavat liturgi Emmi Gong, avustava pappi Krista Wedman, kanttori Heli Kaasalainen ja ehtoollisavustaja Tarja Liljendahl. Messun jälkeen mehutarjoilu kirkon alasalissa.