Rikasta minua -parisuhteen rikastuttamisviikonloppu

pe 3.5. kello 18.00 - su 5.5.

Rikasta minua -parisuhteen rikastuttamisviikonloppu Nuottakodon toimintakeskus

Kurssilla keskitytään suhteen vahvuuksiin ja mahdollisuuksiin sekä etsitään yhteisiä konkreettisia tavoitteita ja keinoja niiden toteuttamiseen arjessa. Tämä on se kurssi, jolla puolisoon voi rakastua uudelleen!

Ohjaajina ovat Sara ja Prakash Dhakal. Kurssin hinta on 200 € / pari Järvenpään seurakunnan jäseniltä, muilta 268 € / pari. Hinta sisältää täysihoidon. Ei sovellu akuutissa kriisissä oleville pareille. Lapsia ei voi ottaa mukaan.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Pauliina Nurminen, p. 050 577 4450, pauliina.nurminen@evl.fi.

pappi, seurakunnan perhetyöntekijä
Pl 134

Facebook-sivu: Keravan seurakunnan varhaiskasvatus, Instagram:keravan_srk, twitter: @Keravansrk, @MkelSini

Olen kasvatuksen pappi, jota kiinnostaa elämä ja ihmiset.
Nautinlaulamisesta yksin ja yhdessä sekä juoksen nastoilla tai ilman.

Sompion koulun palloiluhalli, Aleksis Kiven tie 18

Perhesähly

Perhesähly klo 16–17 Sompion koulun palloiluhallissa. Perheen yhteinen sählyvuoro yhteistyössä Keravan NMKY:n kanssa. Omat mailat ja suojalasit mukaan.