Rikasta minua -parisuhteen rikastuttamisviikonloppu

pe 3.5. kello 18.00 - su 5.5.

Rikasta minua -parisuhteen rikastuttamisviikonloppu Nuottakodon toimintakeskus

Kurssilla keskitytään suhteen vahvuuksiin ja mahdollisuuksiin sekä etsitään yhteisiä konkreettisia tavoitteita ja keinoja niiden toteuttamiseen arjessa. Tämä on se kurssi, jolla puolisoon voi rakastua uudelleen!

Ohjaajina ovat Sara ja Prakash Dhakal. Kurssin hinta on 200 € / pari Järvenpään seurakunnan jäseniltä, muilta 268 € / pari. Hinta sisältää täysihoidon. Ei sovellu akuutissa kriisissä oleville pareille. Lapsia ei voi ottaa mukaan.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Pauliina Nurminen, p. 050 577 4450, pauliina.nurminen@evl.fi.

pappi
Pl 134

Facebook-sivu: Keravan seurakunnan varhaiskasvatus, Instagram:keravan_srk, twitter: @Keravansrk, @MkelSini

Olen kasvatuksen pappi, jota kiinnostaa elämä ja ihmiset.
Nautinlaulamisesta yksin ja yhdessä sekä juoksen nastoilla tai ilman.

Kalevan seurakuntatalo

Kalevan kahvihetket

Kahvia ja juttuseuraa tarjolla joka toinen viikko. Yhteyshenkilönä Pirjo Mahkonen, p. 0400 952 373.

Keravan seurakuntakeskus

Israel-illat

Israel-illoissa ajankohtaista asiaa Raamatusta ja Israelista. Vierailevia puhujia, musiikkia ja rukousta Israelin puolesta.

Kalevan seurakuntatalo

Gospel-lattarit

Gospel-lattarit on kaikenikäisille naisille tarkoitettu ryhmä, jossa tanssitaan lattaritansseja ilman paria gospelin tahdissa. Ei edellytä aiempaa tanssin harrastamista. Hinta 4 € /kerta, varaathan tasarahan. Ei ilmoittautumista. Ryhmää ohjaa Merja Rantala.