Messu Keravan kirkko

Messun toteuttavat liturgi Samuli Koivuranta, liturginen diakoni Elina Kaikkonen, teologiharjoittelija Minna Teräväinen, avustava pappi Emmi Gong, kanttori Eija Repo, Keravan Mieslaulajat johtajanaan Teppo Salakka sekä ehtoollisavustaja Anni Rusi. Isosten siunaaminen. Mukana myös lähettipariskunta Markus ja Mari Aitamäki. Kirkkokahvit ja lähetyslounas seurakuntakeskuksessa. Messun kolehti kerätään Medialähetys Sanansaattajien kautta "Toivoa naisille" -mediatyöhön Aasiassa, Lähi-idässä ja Itä-Euroopassa .

Tervetuloa messuun su 5.5. ja sen jälkeen seurakuntakeskukseen lounaalle n. klo 11:30 (vapaaehtoinen maksu Aitamäkien työn tukemiseen). Lounaan yhteydessä nimikkolähettimme Mari ja Markus Aitamäki kertovat työstään Novosibirskissa, Venäjällä, jossa he tekevät seurakuntatyötä Inkerin kirkon palveluksessa. He keskittyvät erityisesti lapsi- ja nuorisotyöhön. Millaista työ Itä-Siperiassa on? Nyt on oiva mahdollisuus kysyä ja keskustella!

Tutustu Aitamäkiin: suuressamukana.fi/lahetystyontekija/aitamaki-markus-ja-mari/

pappi

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

Viikkomessu

Viikkomessu kesän ajan joka torstai klo 18 kirkossa.

Konfirmaatiomessu

Nuottakoto 6 -rippikoulun konfirmaatio.

Messu Keravan kirkossa 28.7.2019 klo 10