Messu

su 5.5. kello 10.00

Messu Keravan kirkko

Messun toteuttavat liturgi Samuli Koivuranta, liturginen diakoni Elina Kaikkonen, teologiharjoittelija Minna Teräväinen, avustava pappi Emmi Gong, kanttori Eija Repo, Keravan Mieslaulajat johtajanaan Teppo Salakka sekä ehtoollisavustaja Anni Rusi. Isosten siunaaminen. Mukana myös lähettipariskunta Markus ja Mari Aitamäki. Kirkkokahvit ja lähetyslounas seurakuntakeskuksessa. Messun kolehti kerätään Medialähetys Sanansaattajien kautta "Toivoa naisille" -mediatyöhön Aasiassa, Lähi-idässä ja Itä-Euroopassa .

Tervetuloa messuun su 5.5. ja sen jälkeen seurakuntakeskukseen lounaalle n. klo 11:30 (vapaaehtoinen maksu Aitamäkien työn tukemiseen). Lounaan yhteydessä nimikkolähettimme Mari ja Markus Aitamäki kertovat työstään Novosibirskissa, Venäjällä, jossa he tekevät seurakuntatyötä Inkerin kirkon palveluksessa. He keskittyvät erityisesti lapsi- ja nuorisotyöhön. Millaista työ Itä-Siperiassa on? Nyt on oiva mahdollisuus kysyä ja keskustella!

Tutustu Aitamäkiin: suuressamukana.fi/lahetystyontekija/aitamaki-markus-ja-mari/


pappi
PL 134
04201 Kerava

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

Katso myös

su 19.5. klo 10.00

Keravan kirkko

Messu

Messun toteuttavat liturgi Chris Montgomery, avustava pappi Asta Koponen, kanttori Heli Kaasalainen ja ehtoollisavustajat Anja Hänninen sekä Veikko Autio. Kirkkokahvit ja kaatuneiden muistopäivän juhla seurakuntakeskuksessa.
ti 21.5. klo 18.00

Keravan kirkko

Tiistain viikkomessu

Viikkomessut joka tiistai klo 18 ja torstai klo 19 kirkossa.
to 23.5. klo 19.00

Keravan kirkko

Torstain viikkomessu

Viikkomessu joka torstai klo 19 kirkossa.