Nimikkolähettiperheen terveiset Itä-Siperiasta lähetyslounaalla

su 5.5. kello 11.30

Nimikkolähettiperheen terveiset Itä-Siperiasta lähetyslounaalla Keravan seurakuntakeskus

Tervetuloa messuun su 5.5. ja sen jälkeen seurakuntakeskukseen lounaalle n. klo 11:30 (vapaaehtoinen maksu Aitamäkien työn tukemiseen). Lounaan yhteydessä nimikkolähettimme Mari ja Markus Aitamäki kertovat työstään Novosibirskissa, Venäjällä, jossa he tekevät seurakuntatyötä Inkerin kirkon palveluksessa.

He keskittyvät erityisesti lapsi- ja nuorisotyöhön. Millaista työ Itä-Siperiassa on? Nyt on oiva mahdollisuus kysyä ja keskustella!

Tutustu Aitamäkiin täällä.

vs. kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Lähi-Idän kadonnut kristitty väestö

Jarkko Jokimies vierailee Open Doors -järjestöstä kirkon alasalissa.

Keravan seurakuntakeskus

Käsityöryhmä

Kaikille avoimessa ryhmässä valmistetaan käsitöitä, joiden tuotto kohdistuu naisten lukutaitotyöhön Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta. Käsityöryhmän tuotteita myydään muun muassa adventtimyyjäisissä seurakuntakeskuksella lauantaina 30.11.

Kalevan seurakuntatalo

Ikkuna lähetyksen maailmaan Kalevassa

Kaikille avoimia kokoontumisia lähetystyön ajankohtaisten teemojen äärellä Kalevan seurakuntatalon takkahuoneessa. Tervetuloa!