Nimikkolähettiperheen terveiset Itä-Siperiasta lähetyslounaalla

su 5.5. kello 11.30

Nimikkolähettiperheen terveiset Itä-Siperiasta lähetyslounaalla Keravan seurakuntakeskus

Tervetuloa messuun su 5.5. ja sen jälkeen seurakuntakeskukseen lounaalle n. klo 11:30 (vapaaehtoinen maksu Aitamäkien työn tukemiseen). Lounaan yhteydessä nimikkolähettimme Mari ja Markus Aitamäki kertovat työstään Novosibirskissa, Venäjällä, jossa he tekevät seurakuntatyötä Inkerin kirkon palveluksessa.

He keskittyvät erityisesti lapsi- ja nuorisotyöhön. Millaista työ Itä-Siperiassa on? Nyt on oiva mahdollisuus kysyä ja keskustella!

Tutustu Aitamäkiin täällä.

vs. kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmä

Käsityöryhmän tuotto kohdistuu naisten lukutaitotyöhön Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta. Avoin kaikille! Kokoontumiset seurakuntakeskuksen rippikoulusalissa, kolmannessa kerroksessa.