Kappelin rukouspiiri

Kappelin rukouspiiri Keravan seurakuntakeskus

Tiistaisin parittomilla viikoilla klo 18.30–20.15 seurakuntakeskuksen kappelissa 15.1. alkaen 7.5. asti.

Raamattu- ja rukouspiirien vetäjinä toimivat vapaaehtoiset seurakuntalaiset. Piireissä luetaan Raamattua kirkkovuoden mukaan ja keskustellaan luetuista kohdista. Illan aikana saatetaan myös laulaa virsiä tai hengellisiä lauluja ja rukoilla yhdessä sekä seurakuntaan jätettyjen rukouspyyntöjen että henkilökohtaisten asioiden puolesta.  Piirejä on eri puolilla Keravaa. Ennakkotietoja Raamatusta ei tarvita, vain kiinnostus riittää.

Lyhyt hartaushetki

Nuorisotyö toteuttaa lyhyen hartaushetken perjantaisin klo 18.45 kirkossa. Hartaus on kaikille avoin. Nuoret voivat jatkaa iltaa vielä Wanhassa Pappilassa nuorten kesäillassa klo 19–22.