Torstain viikkomessu

Torstain viikkomessu Keravan kirkko

Viikkomessu joka torstai klo 19 kirkossa.

Kevään aikana 24.1. alkaen Keravan seurakunnan rippikouluryhmät toteuttavat torstain viikkomessun yhdessä papin ja kanttorin kanssa. Nuoret valmistelevat musiikin, raamatunluvun, esirukouksen ja toimivat suntioina. Torstain viikkomessujen aiheet löytyvät katekismuksesta, jonka lukuja käydään kevään mittaan läpi.

Saamme siis kevään mittaan viettää erilaisia ja eläväisiä viikkomessuja torstaisin. Rauhallisempaa tunnelmaa löytyy tiistain klo18 viikkomessusta.

Tervetuloa!

pappi

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

Viikkomessu

Viikkomessu kesän ajan joka torstai klo 18 kirkossa.

Lyhyt hartaushetki

Nuorisotyö toteuttaa lyhyen hartaushetken perjantaisin klo 18.45 kirkossa. Hartaus on kaikille avoin. Nuoret voivat jatkaa iltaa vielä Wanhassa Pappilassa nuorten kesäillassa klo 19–22.

Konfirmaatiomessu

Nuottakoto 5 -rippikoulun konfirmaatio.