Mitä Inkerin kirkolle kuuluu tänään?

Mitä Inkerin kirkolle kuuluu tänään? Keravan kirkko

Tule kuulemaan, kun Jukka Paananen kertoo tämänhetkiset terveiset Inkerin kirkosta. Jukka on ollut yhteensä 14 vuotta Venäjällä Inkerin kirkon palveluksessa. Palattuaan Suomeen Jukan työ Inkerin kirkon parissa on jatkunut ystäväseurakuntatyön koordinaattorina.

Tervetuloa siis tiistaina 14.5. klo 16.30 kirkon alasaliin. Tilaisuuden jälkeen voit halutessasi osallistua viikkomessuun kirkossa klo 18.

vs. kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Lähi-Idän kadonnut kristitty väestö

Jarkko Jokimies vierailee Open Doors -järjestöstä kirkon alasalissa.

Keravan seurakuntakeskus

Käsityöryhmä

Kaikille avoimessa ryhmässä valmistetaan käsitöitä, joiden tuotto kohdistuu naisten lukutaitotyöhön Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta. Käsityöryhmän tuotteita myydään muun muassa adventtimyyjäisissä seurakuntakeskuksella lauantaina 30.11.

Kalevan seurakuntatalo

Ikkuna lähetyksen maailmaan Kalevassa

Kaikille avoimia kokoontumisia lähetystyön ajankohtaisten teemojen äärellä Kalevan seurakuntatalon takkahuoneessa. Tervetuloa!