Rukousaitta-rukousryhmä

Rukousaitta-rukousryhmä Keravan seurakuntakeskus

Tällä kertaa Rukousaitassa on mukana pappi Cristopher Montgomery.

Rukousaitta (ennen nimellä Vapautettuna palvelemaan) on rukouspiiri, joka on tarkoitettu erityisesti niille, jotka kaipaavat oman rukouselämän ja hengellisen kasvun uudistumista ja syventämista sekä rohkeutta löytää juuri se oma palvelutehtävä.

Luemme Raamatun Sanaa ja teemme yhdessä löytöjä sen rikkauksista.

Kokoontumiset ovat kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 18–19.30 seurakuntakeskuksen kappelissa, os. Papintie 2–6 D. Sydämellisesti tervetuloa.

Seuraavat kokoontumisillat:
15.5
12.6.

Yhteyshenkilönä Leena Multanen, leena.k.multanen@gmail.com

Multicultural work. English as mother tongue.

Lyhyt hartaushetki

Nuorisotyö toteuttaa lyhyen hartaushetken perjantaisin klo 18.45 kirkossa. Hartaus on kaikille avoin. Nuoret voivat jatkaa iltaa vielä Wanhassa Pappilassa nuorten kesäillassa klo 19–22.

Lyhyt hartaushetki

Kouluun lähtevien siunaaminen

Uudet ekaluokkalaiset siunataan koulutielle. Kirkkoon ovat tervetulleita myös muut perheenjäsenet, isovanhemmat ja kummit.