Keväinen hyvänolon miniloma naisille Nuottakodossa

Keväinen hyvänolon miniloma naisille Nuottakodossa Nuottakodon toimintakeskus

Hemmottelu. Herkuttelu. Luovuus. Rukous. Liikkuminen. Laulaminen. Rentoutuminen. Tule mukaamme Nuottakodon leirikeskukseen Vihtiin, sinä ihana nainen! Mukana matkaseuranasi ovat pappi Asta Koponen ja diakoniatyöntekijä Hanna Nikama.

Miniloman hinta on 40 euroa, opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset 20 euroa. Maksu käteisellä lähtiessä.

Lähtö seurakuntakeskukselta pe 24.5. klo 16 ja Savion seurakuntatalolta n. 16.10.

Paluu Keravalle la 25.5. klo 16.

Mukaan rento asu, sisätossut, liinavaatteet ja saunomisvarusteet.

Ilmoittautumiset 16.5. mennessä Asta Koponen p. 0400 378 042 tai asta.koponen@evl.fi.

Tervetuloa!

pappi, seurakunnan perhetyöntekijä

Facebook Asta Koponen Instagram @asta.koponen Twitter @AstaKoponen

Olen kiinnostunut parisuhteen hyvinvoinnista.Olen kouluttautunut Solmu-neuvojaksi ja -ohjaajaksi. Olen mielelläni tukena, jos parisuhteessa on ongelmia tai niiden syntymistä halutaan ennaltaehkäistä.

pe 3.5.2019 klo 18.00 - su 5.5.2019 klo 23.59

Nuottakodon toimintakeskus

Rikasta minua -parisuhteen rikastuttamisviikonloppu

Kurssilla keskitytään suhteen vahvuuksiin ja mahdollisuuksiin sekä etsitään yhteisiä konkreettisia tavoitteita ja keinoja niiden toteuttamiseen arjessa. Tämä on se kurssi, jolla puolisoon voi rakastua uudelleen!