Helatorstain messu

Helatorstain messu Keravan kirkko

Helatorstain messu klo 10 kirkossa. Messun jälkeen sään salliessa käytössä myös kahvikärry.

Helatorstai on pääsiäisaikaan kuuluva kirkkovuoden juhlapäivä. Silloin muistellaan Kristuksen taivaaseen astumista (Ap.t. 1: 6–14). Helatorstaita vietetään 40 päivää pääsiäisen jälkeen, tänä vuonna 30. toukokuuta.

Messun liturgina toimii Markus Tirranen, avustavana pappina Jukka Pohjolan-Pirhonen, kanttorina Eija Repo, liturgisena diakonina Nea Kivistö. Ehtoollisella avustaa Vaito Niinisalo, kirkkoväärteinä Pirkko Laihon ryhmä.

Kolehti: Kristillisten perhe- ja nuorisoleirien järjestämiseen Uukuniemen Lomakeskuksessa Kristillisen Työväen Liiton kautta.

pappi

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

pappi, vt. kirkkoherra

Olen ollut Keravan seurakunnan pappi vuodesta 2007.

Tällä hetkellä toimin vt. kirkkoherrana. Johtamistapaani kuvailen sanalla palveleva johtajuus.

Ihmisenä minua kuuvaavat sanat määrätietoinen, vakaa, energinen ja vakuuttava.

Vapaa-aikani annan perheelle, harrastuksille ja ystäville. Kilpaurheilun avulla pysyn kunnossa ja jaksan työelämässä virkeänä.

Mottoni on positiivareilta lainattu: "Asenne ratkaisee. Aina!"

pappi

Papin perustehtävän ohella olen diakoniapappi, Yhteisvastuukeräyksen keräyspäällikkö ja ohjaan hiljaisuuden retriittejä.

Laulan ja soitan kitaraa. Olen syntyperäinen keravalainen.

Olen kanttori ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta urkujen soittamisen palo säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Instrumenttini ovat urut ja piano. Laulan myös sekä  kutsun laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen ovat työtapojani.

Harrastan uintia, henkistä lainelautailua sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".

diakoninen vanhustyö, kehitysvammatyö

Viikkomessu

Viikkomessu kesän ajan joka torstai klo 18 kirkossa.

Lyhyt hartaushetki

Nuorisotyö toteuttaa lyhyen hartaushetken perjantaisin klo 18.45 kirkossa. Hartaus on kaikille avoin. Nuoret voivat jatkaa iltaa vielä Wanhassa Pappilassa nuorten kesäillassa klo 19–22.

Konfirmaatiomessu

Nuottakoto 6 -rippikoulun konfirmaatio.