Messu Keravan kirkko

Messun toteuttavat liturgi Emmi Gong, avustava pappi Samuli Koivuranta, kanttori Heli Kaasalainen, ehtoollisavustajat Eino Riihinen ja Mirva Martikainen sekä Airiloiden kirkkoväärtiryhmä. Kirkkokahvit alasalissa messun jälkeen.

Sunnuntai on 6. sunnuntai pääsiäisestä ja sen aiheena on Pyhän Hengen odotus. Ennen taivaaseenastumistaan Kristus lupasi omilleen Pyhän Hengen ja kehotti heitä odottamaan tämän lupauksen täyttymistä.

Kolehti kerätään Herättäjäyhdistyksen lapsi-, nuoriso- ja opiskelijatyöhön käytettäväksi lasten, nuorten ja opiskelijoiden valtakunnallisten tapahtumien ja leirien järjestämiseen.

Lämpimästi tervetuloa!

pappi

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

Viikkomessu

Viikkomessu kesän ajan joka torstai klo 18 kirkossa.

Konfirmaatiomessu

Nuottakoto 6 -rippikoulun konfirmaatio.

Messu Keravan kirkossa 28.7.2019 klo 10