Boccia-turnaus

Boccia-turnaus

Keskuskoulun kenttä

Tule mukaan kilpailemaan Boccia-turnauksessa Keravan seurakunnan muodostamassa joukkueessa! Boccian karsintakilpailu järjestetään Keskuskoulun kentällä 3.6. klo 10–15, mutta ilmoittautumisia otetaan vastaan jo nyt!

Mukaan voivat tulla kaikki iästä tai liikuntarajoitteista huolimatta. Ilmoittautua voi vaikka heti pappi Chris Montgomerylle joko puhelimitse p. 0400 378 043 tai sähköpostitse christopher.montgomery@evl.fi.

Boccia on italialaissyntyinen tarkkuuspallopeli, joka muistuttaa läheisesti petankia. Pelaajan tavoitteena on pelata omat pelipallonsa mahdollisimman lähelle maalipalloa. Bocciassa voi pelata palloa heittämällä, potkaisemalla, vierittämällä tai käyttämällä vierityskourua ja avustajaa. Boccia on yksi liikuntavammaisten henkilöiden suosituimpia harraste- ja kilpaurheilulajeja Suomessa. Laji vaatii hyvää tarkkuutta ja keskittymiskykyä. (Lähde www.vammaisurheilu.fi)

Multicultural work. English as mother tongue.

pe 6.9.2019 klo 8.45 - su 8.9.2019 klo 22.30

Viro

Seurakuntamatka ystävyysseurakuntaan Viroon

Tule mukaan keravalaisten omalle seurakuntamatkalle Kõpuun. Vierailulla tutustutaan muun muassa metsäkirkkoon Soomaan luonnonsuojelualueella. Lisäksi tutustutaan Viljandin alueen nähtävyyksiin.