Hoivaleiri

ma 3.6. kello 12.00 - to 6.6.

Hoivaleiri

Lomakoti Ilonpisara, Hatunniementie 41, 13600 Hämeenlinna

Keravan seurakunta järjestää joka toinen vuosi hoivaleirin huonokuntoisille ja liikuntarajoitteisille vanhuksille tai omaishoitajapareille. Nyt on aika ilmoittautua kesäkuun alussa upeissa maisemissa Vanajaveden rannalla Lomakoti Ilonpisarassa pidettävälle leirille.

Diakoniatyöntekijä Heidi Karuranta Keravan seurakunnasta kertoo, että hoivaleirin tavoitteena on tarjota virkistystä, lepoa ja vaihtelua niille ihmisille, jotka tarvitsevat päivittäisiin toimiinsa apua ja joiden on sen takia hankala muuten lomailla.

”Hoivaleirillä henkilökunta huolehtii arjen askareiden sujumisesta, lääkkeistä ja hoitotoimenpiteistä.”

Tarjolla on myös mielekästä ohjelmaa: ulkoilua, yhteislaulua, rentoutumista, saunomista, askartelua sekä mahdollisuuksia hiljentymiseen.

Kahden vuoden takaisella leirillä mukana ollut diakoniatyöntekijä Nea Kivistö Keravan seurakunnasta kertoo, että tärkeää on myös leppoisa yhdessäolo. ”Jutustelimme elämästä ja tutustuimme toisiimme, ja joukosta tulikin melko pian mukava yhteisö, jossa juttua riitti kaikkien kanssa”, hän kuvaa.

Keravan seurakunnan hoivaleiri järjestetään 3.–6.6.2019 ja leirin hinta on 160 euroa henkilöltä. Osallistumismaksu sisältää kuljetukset (tarvittaessa invataksilla), ohjelman, täyshoidon sekä tarvittavan hoidollisen avun Lomakoti Ilonpisarassa.

Hakukaavakkeet ja lisätiedot:
Diakoniatyöntekijä Heidi Karuranta, p. 0400 378 146. Hakukaavakkeiden palautus 5.4.2019 mennessä.

Kalevan seurakuntatalo

Kalevan kahvihetket

Kahvia ja juttuseuraa tarjolla joka toinen viikko. Yhteyshenkilönä Pirjo Mahkonen, p. 0400 952 373.
pe 3.5.2019 klo 18.00 - su 5.5.2019 klo 23.59

Nuottakodon toimintakeskus

Rikasta minua -parisuhteen rikastuttamisviikonloppu

Kurssilla keskitytään suhteen vahvuuksiin ja mahdollisuuksiin sekä etsitään yhteisiä konkreettisia tavoitteita ja keinoja niiden toteuttamiseen arjessa. Tämä on se kurssi, jolla puolisoon voi rakastua uudelleen!

Keravan seurakuntakeskus

Omaishoitajien ryhmä

Vertaistukiryhmä omaistaan tai läheistään hoitaville