Hoivaleiri

ma 3.6. kello 12.00 - to 6.6.

Hoivaleiri

Lomakoti Ilonpisara, Hatunniementie 41, 13600 Hämeenlinna

Keravan seurakunta järjestää joka toinen vuosi hoivaleirin huonokuntoisille ja liikuntarajoitteisille vanhuksille tai omaishoitajapareille. Nyt on aika ilmoittautua kesäkuun alussa upeissa maisemissa Vanajaveden rannalla Lomakoti Ilonpisarassa pidettävälle leirille.

Diakoniatyöntekijä Heidi Karuranta Keravan seurakunnasta kertoo, että hoivaleirin tavoitteena on tarjota virkistystä, lepoa ja vaihtelua niille ihmisille, jotka tarvitsevat päivittäisiin toimiinsa apua ja joiden on sen takia hankala muuten lomailla.

”Hoivaleirillä henkilökunta huolehtii arjen askareiden sujumisesta, lääkkeistä ja hoitotoimenpiteistä.”

Tarjolla on myös mielekästä ohjelmaa: ulkoilua, yhteislaulua, rentoutumista, saunomista, askartelua sekä mahdollisuuksia hiljentymiseen.

Kahden vuoden takaisella leirillä mukana ollut diakoniatyöntekijä Nea Kivistö Keravan seurakunnasta kertoo, että tärkeää on myös leppoisa yhdessäolo. ”Jutustelimme elämästä ja tutustuimme toisiimme, ja joukosta tulikin melko pian mukava yhteisö, jossa juttua riitti kaikkien kanssa”, hän kuvaa.

Keravan seurakunnan hoivaleiri järjestetään 3.–6.6.2019 ja leirin hinta on 160 euroa henkilöltä. Osallistumismaksu sisältää kuljetukset (tarvittaessa invataksilla), ohjelman, täyshoidon sekä tarvittavan hoidollisen avun Lomakoti Ilonpisarassa.

Hakukaavakkeet ja lisätiedot:
Diakoniatyöntekijä Heidi Karuranta, p. 0400 378 146. Hakukaavakkeiden palautus 5.4.2019 mennessä.

pe 16.8.2019 klo 16.00 - su 18.8.2019 klo 23.59

Nuottakodon toimintakeskus

Kansainvälinen leiri maahanmuuttajille

Leiri on tarkoitettu maahanmuuttajille, jotka eivät ole aiemmin olleet mukana leirillä. Leiri järjestetään kaupungin kanssa yhteistyössä. Ilmoittautuminen 28.6. mennessä diakoniatyöntekijä Marianne Haatajalle p. 0400 378 051, marianne.haataja@evl.fi.

Keravan seurakuntakeskus

Omaishoitajien vertaistukiryhmä

Ryhmään ovat tervetulleita omaistaan tai läheistään kotona tai laitoksessa hoitavat ja huolehtivat.