Kirkkovaltuuston kokous Keravan seurakuntakeskus

Kirkkovaltuusto kokoontuu seurakuntakeskuksen seurakuntasalissa klo 18.30. Kahvi on tarjolla klo 18 alkaen. Kirkkovaltuuston kokoukset ovat yleisölle avoimia.

Seurakunnan asioista päättävät seurakuntalaiset itse. Ylintä päätösvaltaa seurakunnassa käyttää kirkkovaltuusto, jonka jäsenet valitaan joka neljäs vuosi pidettävissä seurakuntavaaleissa. Ehdolle voi asettua jokainen täysi-ikäinen ja konfirmoitu seurakunnan jäsen.

Kirkkovaltuusto päättää seurakunnassa mm. virkojen perustamisesta, talousarvion, toimintasuunnitelman ja tilinpäätöksen vahvistamisesta. Se luo seurakunnan toiminnan ja talouden yleislinjat.

Keravan seurakunnassa kirkkovaltuustoon kuuluu 33 jäsentä. Kirkkovaltuuston puheenjohtajana toimii Vaito Niinisalo.

vs. tiedottaja
Viestintäpalvelut
Pl 134

Olen tavoitettavissa tiistaista perjantaihin.

Keravan seurakuntakeskus

Keravan seurakuntakeskus