Hautausmaapäivä

Hautausmaapäivä Hautausmaa

Hautausmaapäivänä tarjolla apua istutuksiin ja hautakivien suoristuksiin sekä kahvi- ja pullatarjoilu. Diakoniatyöntekijöitä tavattavissa. Urkumatinea siunauskappelissa klo 13. Bussikuljetus.

Hautausmaapäivänä tarjolla apua istutuksiin ja hautakivien suoristuksiin. Lions Club Keravan edustajilta saa apua hautakivien suoristamiseen klo 9-14. Urkumatinea siunauskappelissa klo 13. Diakoniatyöntekijöitä tavattavissa. Hautausmaan toimiston edessä tarjolla kahvia ja pullaa.

Maksuton bussikuljetus hautausmaalle:

1.bussi, klo 12 lähtö

Savion seurakuntasali, Koivikontie 9-Lehmuskatu-Kannistonkatu-Saviontie-Kulloontietä ratsastuskoulun risteykseen, josta Ahjon K-kaupalle-Ahjon silta-Porvoontie-seurakuntakeskus, Papintie 6-tilausajopysäkki Keskikadulla.

Paluu klo 14.00.

2. bussi, klo 12 lähtö

tilausajopysäkki Keskikadulla-Tuusulantie-Killan pysäkki terveyskeskuksen kohdalla-Ilmarisentie-Ylikeravantie-Kalevan seurakuntatalo, Ritakatu 2-Ylikeravantie-Kurkelankatu.

Paluu klo 15.00.