FillaRISTIT polkevat Keravalla! Keravan seurakuntakeskus

Keravan seurakunta, Keravan Helluntaiseurakunta ja Cycling Academy ry haluavat omalta osaltaan innostaa ihmisiä liikkumaan. Näillä lenkeillä tärkeintä ei ole vauhti, vaan yhdessä liikkuminen ja ulkoilmasta nauttiminen.

Lenkeille lähdetään Keravan seurakuntakeskuksen edestä klo 14 lauantaisin 18.5., 1.6., 29.6., 3.8., 17.8., 31.8., 14.9. ja 28.9. Heinäkuu pidetään taukoa.

Cycling academy ry. laittaa tavallisten polkupyörien pyörät pyörimään Keravalla! Maastopyörä, retkipyörä, hybridi... tärkeintä on turvallinen ajaminen toimivalla pyörällä kypärä päässä. Vauhdikas maantiepyörä ja tiukat trikoot eivät ole paras valinta, koska vauhti pidetään hiljaisena.

Tervetuloa pyöräilemään!

Lisätiedot: