Konfirmaatiomessu

Konfirmaatiomessu Keravan kirkko

Suomenlinna 3 -rippikoulun konfirmaatio.

Messun toteuttavat Chris Montgomery, Tia Sinisalo, Merja Sipola, Susanna Hellen-Valjakkala, Heli Kaasalainen ja isoset ja konfirmoitavat itse.

Konfirmaatiokolehti tukee tänä vuonna Palestiinan koulutyötä. Tutustu kolehtikohteeseen tarkemmin täällä.

Tervetuloa!

rippikoulutyön pappi

Olen seurakuntalainen ja pappi. Työssäni toimin normaalien papin tehtävien lisäksi erilaisissa jumalanpalveluselämään liittyvissä järjestelytehtävissä. Minua lähellä on monenlaisen seurakunnan yhteisesti toimittama yhteinen messu.

Olen saanut toimia myös virsikirjan lisävihkoon liittyvässä valmistelutyössä. Myös sitä kautta pääsee lähelle niitä asioita, jotka minulle kirkon elämässä ovat tärkeitä: jumalanpalvelusta, teologiaa ja musiikkia.

Perhe-elämä, liikunta ja musiikin harrastaminen pitävät jalat tarpeellisesti maan pinnalla.

Messu

Sunnuntaina klo 10 kirkossa. 10. sunnuntai helluntaista, "Uskollisuus Jumalan lahjojen hoitamisessa". Messun jälkeen mehutarjoilu kirkon alasalissa.

Viikkomessu

Viikkomessu kesän ajan joka torstai klo 18 kirkossa.
pe 23.8.2019 klo 16.00 - su 25.8.2019 klo 17.00

Päiväkummun kurssikeskus, Orivesi

Jatkis 2019

Jatkis 2019 on leiri, joka on tarkoitettu kesällä riparilaisina ja isosina sekä koutseina olleille nuorille.