Urkumatinea ja bussikuljetus hautausmaalle

Urkumatinea ja bussikuljetus hautausmaalle Siunauskappeli

Urkumatinea kerran kuussa hautausmaan siunauskappelissa. Myös maksuton bussikuljetus samana päivänä hautausmaalle.

ti 9.7. klo 13 hautausmaan siunauskappelissa. Urkumatinean toteuttaa kanttori Heli Kaasalainen.

ti 6.8. klo 18.30 hautausmaan siunauskappelissa. Urkumatinean toteuttaa kanttori Eija Repo.

ti 9.7. : lähtö klo 12, paluu klo 15.

ti 6.8. : lähtö klo 17 ja paluu klo 19.15.

Bussin reitti (9.7. ja 6.8.):

tilausajopysäkki Keskikadulla-Tuusulantie-Killan pysäkki terveyskeskuksen kohdalla-Ilmarisentie-Ylikeravantie-Kalevan seurakuntatalo, Ritakatu 2-Ylikeravantie-Kurkelankatu.

Kuljetus on maksuton, ei ennakkoilmoittautumista.

Olen kanttori ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta urkujen soittamisen palo säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Instrumenttini ovat urut ja piano. Laulan myös sekä  kutsun laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen ovat työtapojani.

Harrastan uintia, henkistä lainelautailua sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".

Valkean Karitsan kappeli, Porvoontie 10

Kesäillan musiikkihartaus Valkean Karitsan kappelissa

Kesäillan musiikkihartaus Valkean karitsan kappelissa, Paasikiven nuorisokylän pihapiirissä, ti 20.8. klo 18. Musiikkivieraina Heikki Kärhä ja Jukka Ikonen, mukana myös Petri Toivanen, Hannu Harri ja Eeva Airila. Yhteislaulut Viisikielinen-kirjasta.

Keravan seurakuntakeskus

Kamarikuoro Oremuksen koelaulutilaisuus

Kokeile rajojasi, ja aloita uusi kuoroharrastus tai syvennä taitojasi musiikin saralla! Tule mukaan Kamarikuoro Oremuksen koelaulutilaisuuteen seurakuntakeskuksen saliin!

Kanttori Eero Annalan muistokonsertti

to 29.8. klo 19 kirkossa. Urut: Kari Vuola & Markku Hietaharju.