Konfirmaatiomessu

Konfirmaatiomessu Keravan kirkko

Põltsamaa-rippikoulun konfirmaatio.

Konfirmaatiokolehti tukee tänä vuonna Palestiinan koulutyötä. Tutustu kolehtikohteeseen tarkemmin täällä.

Tervetuloa!

rippikoulutyön pappi

Olen seurakuntalainen ja pappi. Työssäni toimin normaalien papin tehtävien lisäksi erilaisissa jumalanpalveluselämään liittyvissä järjestelytehtävissä. Minua lähellä on monenlaisen seurakunnan yhteisesti toimittama yhteinen messu.

Olen saanut toimia myös virsikirjan lisävihkoon liittyvässä valmistelutyössä. Myös sitä kautta pääsee lähelle niitä asioita, jotka minulle kirkon elämässä ovat tärkeitä: jumalanpalvelusta, teologiaa ja musiikkia.

Perhe-elämä, liikunta ja musiikin harrastaminen pitävät jalat tarpeellisesti maan pinnalla.

Kansanmusiikkimessu

Messu joka sunnuntai klo 10 kirkossa. Messun jälkeen yhteiset kirkkokahvit.

Wanha Pappila

Wanhat

Peruskoulun käyneille ohjelmassa tuttua yhdessäoloa ja yhteistä pohdiskelua erilaisten teemojen äärellä. Ilta päättyy hartauteen.

Tiistain viikkomessu

Viikkomessu joka tiistai kello 18 kirkossa.