Laula kanssani

Laula kanssani -yhteislaulutilaisuus ke 24.7. klo 18 kirkonmäellä tai sateen sattuessa kirkon alasalissa.

Kanttori Eija Repo laulaa ja laulattaa.

Olen kanttori ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta urkujen soittamisen palo säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Instrumenttini ovat urut ja piano. Laulan myös sekä  kutsun laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen ovat työtapojani.

Harrastan uintia, henkistä lainelautailua sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".

Siunauskappeli

Urkumatinea ja bussikuljetus hautausmaalle

Urkumatinea kerran kuussa hautausmaan siunauskappelissa. Myös maksuton bussikuljetus samana päivänä hautausmaalle.

Pyhät puhaltimet – Bachia ja hengellistynyttä jazzia saksofoneilla

Konsertissa esiintyvät laajasti Suomen kirkkoja kiertänyt saksofonisti Esa Pietilä (s. 1964) ja viime vuosina kirkkokonsertteihin ja -äänityksiin keskittynyt Dimitri Grechi Espinoza (s. 1965 Livorno, Italia).