Messu Keravan kirkko

Messu Keravan kirkossa 28.7.2019 klo 10

Messu Keravan kirkossa 28.7.2019 klo 10.

7. sunnuntai helluntaista, aiheena Rakkauden laki.

Messun liturgina Jukka Pohjolan-Pirhonen, avustavana pappina Emmi Gong, kanttorina Eija Repo. Ehtoollisella avustaa Vilma Kaartinen.

Kolehti Hiljaisuuden Ystävien kautta kristillisen spiritualiteetin vaalimiseen mm. kouluttamalla retriitinohjaajia ja tukemalla hengellistä ohjausta yhteistyössä seurakuntien, hiippakuntien ja kirkollisten kouluttajien kanssa.

Kirkkomehut messun jälkeen kirkon alasalissa.

Tervetuloa!

pappi

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

Pappi
04201 Kerava

Minut vihittiin papiksi toukokuussa 2018 ja aloitin kesällä työt Keravan seurakunnassa. Haluan olla osaltani rakentamassa yhteistä kirkkoamme ja pyrkiä yhdistämään eri tavalla ajattelevia ihmisiä. Haluan oppia ymmärtämään ihmisiä ja heidän näkemyksiään sekä kuulla heidän ajatuksiaan Jumalasta.

Vapaa-ajallani tykkään tutustua uusiin paikkoihin ja käydä erilaisissa tapahtumissa. Nautin myös mielenkiintoisten kirjojen lukemisesta ja erilaisten sarjojen katselusta. Innostun uusista asioista ja pyrin olemaan avoin uusille kokemuksille.

pappi

Papin perustehtävän ohella olen diakoniapappi, Yhteisvastuukeräyksen keräyspäällikkö ja ohjaan hiljaisuuden retriittejä.

Laulan ja soitan kitaraa. Olen syntyperäinen keravalainen.

Messu

Sunnuntaina klo 10 kirkossa. 10. sunnuntai helluntaista, "Uskollisuus Jumalan lahjojen hoitamisessa". Messun jälkeen mehutarjoilu kirkon alasalissa.

Viikkomessu

Viikkomessu kesän ajan joka torstai klo 18 kirkossa.

Messu

11. sunnuntai helluntaista. Liturgi Emmi Gong, kanttori Eija Repo ja avustava pappi Chris Montgomery.