Urkumatinea

Urkumatinea Siunauskappeli

Urkumatineat hautausmaan siunauskappelissa: keskiviikkona 12.6. klo 13, tiistaina 9.7. klo 13 ja tiistaina 6.8. klo 18.30.

Tervetuloa!

Olen kanttori ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta urkujen soittamisen palo säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Instrumenttini ovat urut ja piano. Laulan myös sekä  kutsun laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen ovat työtapojani.

Harrastan uintia, henkistä lainelautailua sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".

Laula kanssani

Laula kanssani -yhteislauluilloissa kanttori Eija Repo laulaa ja laulattaa vaihtuvien teemojen mukaan. Tällä kertaa lauletaan 60-luvun sävelmiä.

Koraalikuoron harjoitukset

Koraalikuoro on aikuisiän sekakuoro, joka harjoittelee kanttori Heli Kaasalaisen johdolla. Tule mukaan! Ei ilmoittautumista.

Koraalikuoron harjoitukset