Pyhät puhaltimet – Bachia ja hengellistynyttä jazzia saksofoneilla

to 8.8. kello 19.00

Pyhät puhaltimet – Bachia ja hengellistynyttä jazzia saksofoneilla Keravan kirkko

Konsertissa esiintyvät laajasti Suomen kirkkoja kiertänyt saksofonisti Esa Pietilä (s. 1964) ja viime vuosina kirkkokonsertteihin ja -äänityksiin keskittynyt Dimitri Grechi Espinoza (s. 1965 Livorno, Italia).

Pietilän ohjelmisto muodostuu Johann Sebastian Bachin sävellyksistä ja improvisaatioista. Espinoza esittää omia sävellyksiään, niiden äänimaailma tuo yhtäläisesti mieleen jazzlegenda saksofonisti John Coltranen ja säveltäjä Arvo Pärtin musiikin. Luvassa on musiikki-ilta, missä vanhan sanonnan mukaisesti Henki kohoaa korkeuksiin musiikin siivittämänä.

Konsertin puheosuuksista vastaa Jazzpastori Markku Salo.

Tervetuloa!

Kuvassa vasemmalla Dimitri Grechi Espinoza ja oikealla Esa Pietilä.

Olen kanttori ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta urkujen soittamisen palo säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Instrumenttini ovat urut ja piano. Laulan myös sekä  kutsun laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen ovat työtapojani.

Harrastan uintia, henkistä lainelautailua sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".

Koraalikuoron harjoitukset

Koraalikuoro on aikuisiän sekakuoro, joka harjoittelee kanttori Heli Kaasalaisen johdolla. Tule mukaan! Ei ilmoittautumista.

Koraalikuoron harjoitukset

Katupappila

Karaokea Katupappilassa bändin säestyksellä

Karaokea Katupappilassa bändin säestyksellä. Tulethan mukaan!