Messu

Messu Keravan kirkko

Messu klo 10.00 kirkossa. Yhdeksäs sunnuntai helluntaista. Teemana totuus ja harha. Messun jälkeen mehutarjoilu kirkon alasalissa.

"Totuuden Henki, johda sinä meitä

etsiessämme valkeuden teitä." (virrestä 484)

Pohdimme Raamatun valossa sitä, mikä elämässä on totta ja oikeaa. Ketä kannattaa kuunnella? Mistä tunnistaa väärän julistajan? Käännämme katseemme myös omaan sisimpäämme. Millaisia hedelmiä minä tuotan: hyviä, pahoja vai vuoroin molempia?

Messussa on kanttorina Eija Repo, avustavana pappina toimii Markus Tirranen, ehtoollisavustajina Pirkko Laiho ja Veikko Autio, liturgina ja saarnaajana Kristiina Nyman.

Tervetuloa!

pappi

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

Messu

11. sunnuntai helluntaista. Liturgi Emmi Gong, kanttori Eija Repo ja avustava pappi Chris Montgomery.

Syyskauden avajaismessu

Messun toteuttavat liturgi Sini Mäkelä, avustava pappi Petri Kauhanen, kanttori Janne Kaksonen, liturginen diakoni Eija Pääkkönen sekä ehtoollisavustaja Kaarina Hakkarainen. Vapaaehtoiset siunataan tehtäviinsä. Messun jälkeen kirkkokahvit. Seurakunnan vapaaehtoisia toivotaan osallistumaan messun alussa kirkkosaliin tulevaan ristikulkueeseen! Järjestäydymme kulkueeseen kirkon alasalin läheisyydessä.

Tiistain viikkomessu

Viikkomessu joka tiistai kello 18 kirkossa.