Messu

su 11.8. kello 10.00

Messu Keravan kirkko

Messu klo 10.00 kirkossa. Yhdeksäs sunnuntai helluntaista. Teemana totuus ja harha. Messun jälkeen mehutarjoilu kirkon alasalissa.

"Totuuden Henki, johda sinä meitä

etsiessämme valkeuden teitä." (virrestä 484)

Pohdimme Raamatun valossa sitä, mikä elämässä on totta ja oikeaa. Ketä kannattaa kuunnella? Mistä tunnistaa väärän julistajan? Käännämme katseemme myös omaan sisimpäämme. Millaisia hedelmiä minä tuotan: hyviä, pahoja vai vuoroin molempia?

Messussa on kanttorina Eija Repo, avustavana pappina toimii Markus Tirranen, ehtoollisavustajina Pirkko Laiho ja Veikko Autio, liturgina ja saarnaajana Kristiina Nyman.

Tervetuloa!


pappi
PL 134
04201 Kerava

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

Katso myös

su 25.8. klo 10.00

Keravan kirkko

Messu

11. sunnuntai helluntaista. Liturgi Emmi Gong, kanttori Eija Repo ja avustava pappi Chris Montgomery.
su 1.9. klo 10.00

Keravan kirkko

Syyskauden avajaismessu

Messun toteuttavat liturgi Sini Mäkelä, avustava pappi Petri Kauhanen, kanttori Janne Kaksonen, liturginen diakoni Eija Pääkkönen sekä ehtoollisavustaja Kaarina Hakkarainen. Vapaaehtoiset siunataan tehtäviinsä. Messun jälkeen kirkkokahvit. Seurakunnan vapaaehtoisia toivotaan osallistumaan messun alussa kirkkosaliin tulevaan ristikulkueeseen! Järjestäydymme kulkueeseen kirkon alasalin läheisyydessä.
ti 3.9. klo 18.00

Keravan kirkko

Tiistain viikkomessu

Viikkomessu joka tiistai kello 18 kirkossa.