Messu Keravan kirkko

Messu klo 10.00 kirkossa. Yhdeksäs sunnuntai helluntaista. Teemana totuus ja harha. Messun jälkeen mehutarjoilu kirkon alasalissa.

"Totuuden Henki, johda sinä meitä

etsiessämme valkeuden teitä." (virrestä 484)

Pohdimme Raamatun valossa sitä, mikä elämässä on totta ja oikeaa. Ketä kannattaa kuunnella? Mistä tunnistaa väärän julistajan? Käännämme katseemme myös omaan sisimpäämme. Millaisia hedelmiä minä tuotan: hyviä, pahoja vai vuoroin molempia?

Messussa on kanttorina Eija Repo, avustavana pappina toimii Markus Tirranen, ehtoollisavustajina Pirkko Laiho ja Veikko Autio, liturgina ja saarnaajana Kristiina Nyman.

Tervetuloa!

pappi

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

Messu joka sunnuntai klo 10 kirkossa. Messun jälkeen yhteiset kirkkokahvit.

Tiistain viikkomessu

Viikkomessu joka tiistai kello 18 kirkossa.

Taizé-messu

Ihmisoikeuksien ja kansainvälisen vastuun rukouspäivänä toimitetaan tavallisen torstain viikkomessun sijaan Taizé-messu osana Ekumeenista vastuuviikkoa.