Kesäillan musiikkihartaus Valkean Karitsan kappelissa

Kesäillan musiikkihartaus Valkean Karitsan kappelissa

Valkean Karitsan kappeli, Porvoontie 10

Illassa mukana Petri Toivanen, Hannu Harri ja Eeva Airila.

Tunnelmallinen Valkean Karitsan kappeli on entinen perunakellari, joka vihittiin kappeliksi 1963. Nykyään pikkukappelia voi lainata käyttöönsä kuka tahansa esimerkiksi häitä tai kastetilaisuutta varten kysymällä Nuorisokylästä. Myös seurakunta järjestää hartauksia kappelissa yhdessä Nuorisokylän Säätiön kanssa.

Lyhyt hartaushetki

Nuorisotyö toteuttaa lyhyen hartaushetken perjantaisin klo 18.45 kirkossa. Hartaus on kaikille avoin. Nuoret voivat jatkaa iltaa vielä Wanhassa Pappilassa nuorten kesäillassa klo 19–22.

Lyhyt hartaushetki

Siunauskappeli

Urkumatinea ja bussikuljetus hautausmaalle

Urkumatinea kerran kuussa hautausmaan siunauskappelissa. Myös maksuton bussikuljetus samana päivänä hautausmaalle.