Gospel-lattarit

Gospel-lattarit Kalevan seurakuntatalo

Gospel-lattarit on kaikenikäisille naisille tarkoitettu ryhmä, jossa tanssitaan lattaritansseja ilman paria gospelin tahdissa. Ei edellytä aiempaa tanssin harrastamista. Hinta 4 € /kerta, varaathan tasarahan. Ei ilmoittautumista. Ryhmää ohjaa Minttu Kullström.

Viimeinen kokoontuminen 28.11.

pappi
04201 Kerava

Kappalainen, yhteiskunnallinen työ

Wanha Pappila

Mölkkypelit kaikenikäisille

Mölkkypelit kaikenikäisille Wanhan Pappilan pihassa tiistaisin klo 17 syyskuun loppuun asti (ei sateella).

Kalevan seurakuntatalo

Gospel-lattarit

Sompion koulun palloiluhallissa, Aleksis Kiven tie 18

Perhesähly

Perheen yhteinen sählyvuoro yhteistyössä Keravan NMKY:n kanssa. Omat mailat ja suojalasit mukaan. Tauolla koulun loma-aikoina.